A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Життя без сміття!

Дата: 16.04.2018 13:32
Кількість переглядів: 452

Весна в ОТГ Мурафської сільської ради розпочалося з наведенням порядку. Господарі осель чепурять двори, городи, сади, щоб було чисто й охайно в обійсті. Дбають про благоустрій населеного пункту і голова сільської ради та працівники місцевого самоврядування. Одразу після проведення зборів колективу відбувся суботник і на території сільської ради. Сільський голова С.В.Партека разом із колективом ,,засукавши рукава", активно взялись до роботи. Насамперед працювали біля сільського обеліска, сільської ради, впорядкували клумби, загорнули листя, прибрали біля церкви, внаслідок чого територія центру села була виметена та очищена від сміття.

Також біля водойми насаджували саджанці дерев, щоб з часом на березі нашої річки буяв пишний парк, в якому могли відпочивати жителі нашої громади. До роботи також долучився заступник начальника управління соціального захисту населення Шаргородської районної державної адміністрації - Щур Юрій Борисович, який з радістю допоміг у насаджанні дерев.

Як не прикро, але засміченість населеного пункту вражає, адже, у засміченості території звинувачують будь-кого, але тільки не самих себе. Очевидно основна проблема засміченості навколишнього серидовища криється в недбалім та безкультурнім відношенні суспільства до екології в цілому. Але якщо будуть такі активісти, то у громаді завжди буде чисто і затишно!

 

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь