A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Вітаємо бібліотекарів!

Дата: 30.09.2018 13:35
Кількість переглядів: 478

 Шорічно 30 вересня вся країна відзначає Всеукраїнський День бібліотек. Ми щиро вітаємо усіх бібліотекарів нашої громади із цим святом! Бо ж книги — наші вірні порадники, вони вчать нас мислити, відкривають нам невідоме. А тому роль книги в житті людини дуже велика: своїй грамотності, освіченості ми зобов'язані книзі. Вона вчить нас бути чесними, працьовитими, любити свій край, поважати людей. Книга переносить нас в інші країни, епохи. І в нашому сьогоденні дуже важливо, щоб молоде пококоління із задоволенням читало літературні твори.

 Хтось із мудрих сказав: „Бібліотекар – це не професія, а стан душі». В виборі книги нам завжди допоможе наш друг – бібліотекар. Адже для кожної освіченої людини бібліотекар – це насамперед творча особистість, яка безкорисливо, щедро з повною віддачею служить суспільству, читачеві. Саме такі бібліотекарі працюють в нашій громаді, які з усмішкою зустрічають кожного, хто завітав до бібліотеки та активно беруть участь в різноманітних конкурсах.

 Цього року бібліотекарі брали участь в обласному конкурсі  видань «Історія бібліотеки в есе, особах, міфах, легендах та анекдотах» організованого  управлінням культури і мистецтв Вінницької обласної державної адміністрації, Вінницькою обласною універсальною науковою бібліотекою ім. К.А. Тімірязєва та громадською організацією «Асоціація бібліотек Вінниччини», в якому взали участь усі бібліотекарі нашої громади, отримали подяки за участь, і лише  О.В. Кривошея - завідуюча Мурафської сільської бібліотеки виборола призове місце, отримала грамоту та грошову винагороду Тому ми бажаємо нашим бібліотекарям натхнення у роботі і подальших успіхів і звершень.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь