A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

ПРОЕКТИ ТА ГРАНТИ

Відкриття мистецької школи!!!

Відкрилась ще одна надзвичайна сторінка в історії Мурафської громади, адже вперше у нашій громаді відкрито школу мистецтв!  Урочисте відкриття  відбулось 1 жовтня 2021 року. Почесну місію перерізання символічної стрічки новоствореної мистецької школи доручили сільському голові Олегу Літвіненку, адже саме за його ініціативи школа має своє існування. Після усіх привітань від представників влади та духовенства, директор школи Ігор Браславець дав змогу усім присутнім сповна насолодитись його першим святковим концертом та ще раз переконатись, що у нашій громаді є талановиті діти. Нам є чим, а головне ким пишатись! Дякуємо усім, хто доклав свої зусилля щоб ця подія стала дійсно важливим внеском у розквіт нашої Мурафської громади.

19:46 18.09.2022

Перші кроки у міжнародній співпраці підтверджені офіційно!

Завершальним етапом перебування польської делегації у нашій громаді стало підписання Угоди про партнерські відносини між Мурафською територіальною громадою та Гміною Хойна (Західнопоморське воєводство, повіт Грифіно) Республіки Польща.

19:44 18.09.2022

Капітальний ремонт покрівлі Клекотинського дошкільного навчального закладу

Покрівля дитячого садка перебувала в незадовільному стані й дрібні ремонтні роботи уже не допомагали. Тож постала гостра необхідність проведення капітального ремонту всієї покрівлі. За ініціативи сільського голови Олега Літвіненка, наша громада направила звернення до народного депутата Лариси Білозір, з проханням посприяти у отриманні коштів з субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічно розвитку окремих територій у 2021 році.  Наше звернення було розглянуто та погоджено. Загальна сума виділених коштів у 2021 році становить 2 млн. 230 тис. грн, з них:

19:16 18.09.2022

В Клекотинському закладі дошкільної освіти оновлено матеріально-технічну базу шляхом закупівлі меблів, матраців та постільної білизни

Реалізовано спільний проєкт який став переможцем програми мікрогрантів для створення безпечного та функціонального освітнього середовища для дітей у навчальних закладах шкільної та позашкільної освіти, яка була започаткована за ініціативи  народного депутата України  Лариси Білозір  спільно з Громадською організацією «Життя та розвиток громад», а саме "Створення якісного  освітнього середовища, комфортне та безпечне перебування вихованців Клекотинського закладу дошкільної освіти".

19:15 18.09.2022

"Облаштування зони відпочинку для дітей та молоді в сДовжок, шляхом закупівлі дитячого та спортивного обладнання"

Проект "Облаштування зони відпочинку для дітей та молоді в сДовжок, шляхом закупівлі дитячого та спортивного обладнання" за результатами голосування отримав перемогу та успішно реалізований.  Бюджет проєкту становить  119 967, 0 грн.

18:56 18.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь