Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Новини

Дата: від до Скинути

СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ПРИХОДИТЬ НЕ ТІЛЬКИ ДО ДІТОК, АЛЕ І ДО ДОРОСЛИХ!

СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ПРИХОДИТЬ НЕ ТІЛЬКИ ДО ДІТОК, АЛЕ І ДО ДОРОСЛИХ!

Приємно розпочався ранок робочого дня у Мурафській сільській раді. Учні Мурафської та Клекотинської СЗШ I-IIIст., підготували музичне привітання для сільського голови та колективу сільської ради, з нагоди дня Святого Миколая .У своїх привітаннях учні побажали  усього найкращого, а головне – здоров’я і довголіття колективу та процвітання нашої  громади.  Як і школярі, так і працівники сільської ради отримали масу позитивних емоцій.

09:27 20.12.2018

Вітаємо  з Днем Святого Миколая!!!

Вітаємо з Днем Святого Миколая!!!

Чарівний і довгоочікуваний день — День святого Миколая. В цей день Микола Чудотворець ближче до нас, як ніколи! В цей день він почує і зрозуміє всі наші прохання і бажання… Варто лиш молитися і просити щиро, від усієї душі, з жаром люблячого і спраглого серця у кожному нашому слові! Не дарма ж у цей день дарують подарунки і бажають благополуччя. Все, що ми бажаємо близьким і коханим, обов’язково збудеться! Ось ми хочемо побажати вам щастя, світлої і теплої вічності, бути здоровими і щасливими, любити і бути коханими довіку!  З повагою сільський голова С.В.Партека та виконком Мурафської об'єднаної територіальної громади!

11:18 19.12.2018

Вистава "Тролі: Новорічний БергенFest"

Вистава "Тролі: Новорічний БергенFest"

25 грудня о 11:30 год в Мурафському будинку культури вистава "Тролі: Новорічний БергенFest" за сприяння депутата Вінницької обласної ради Лариси Білозір.

11:11 17.12.2018

Шановна громадо, вітаємо  зі святом святої Варвари!!!

Шановна громадо, вітаємо зі святом святої Варвари!!!

Вітаємо з Днем святої Варвари і побажати хочемо, щоб дух великомучениці завжди наставляв на вірний шлях і добрі вчинки, щоб життя дарувало світлі моменти щастя і любові, щоб серце незмінно вірило в чудеса і доброту цього світу.  З повагою сільський голова С.В.Партека та увесь виконком Мурафської об'єднаної територіальної громади!

10:28 17.12.2018

Привітання з Днем Андрія Первозванного!

Привітання з Днем Андрія Первозванного!

Шановна громадо вітамо  з днем Андрія Первозванного і від душі бажаємо  міцних сил, мудрості, наполегливості, віри в себе і постійного прагнення тільки до перемоги. Нехай на серці не буде прохолоди, нехай в житті завжди горить вогник любові і мужності. 

16:03 13.12.2018

ВІТАЄМО З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!!!

ВІТАЄМО З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!!!

Шановні колеги, однодумці, друзі!Прийміть наші найщиріщі вітання з нагоди професійного свята - Дня місцевого самоврядування. Реалії сьогодення вимагають від керівників місцевих рад, їх працівників, депутатів щоденної наполегливої роботи, направленої на підвищення рівня життя мешканців територіальних громад. На ваших плечах - відповідальність здійснення покладених на органи місцевого самоврядування повноважень та прийняті в їх межах рішення. Зичимо вам успіхів на професійній ниві, поваги та підтримки з боку громади, особистих гараздів! Зі святом! 

15:59 06.12.2018

Вітаємо З Днем Народження завідувача військово-облікового бюро Завальнюк Оксану Михайлівну!!!

Вітаємо З Днем Народження завідувача військово-облікового бюро Завальнюк Оксану Михайлівну!!!

Від усього колективу вітаємо з днем народження хорошого працівника, добру людину і прекрасну жінку! Бажаємо міцного здоров’я, достатку, успіхів у роботі, радості, удачі, щастя, любові. Нехай життя дарує тільки щастя, хай люди шанують, а будинок буде наповнений теплом і затишком.

09:10 04.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь