Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо з Днем Народження!!!

Вітаємо з Днем Народження!!!

Від усього колективу вітаємо з днем народження хорошого працівника, добру людину і прекрасну жінку! Бажаємо міцного здоров’я, достатку, успіхів у роботі, радості, удачі, щастя, любові. Нехай життя б’є ключем, хай люди шанують, а будинок буде наповнений теплом і затишком.

08:42 31.08.2018

Увага! Відключення електроенергії.

Увага! Відключення електроенергії.

ШАНОВНІ  ГРОМАДЯНИ! В зв’язку з  ремонтними роботами на території села Мурафа  29 серпня   2018 року  буде  відключено  електроенергію  з 13 .00год.  до 16.00год.

16:39 28.08.2018

Нова Українська Школа 2018 року!!!

Нова Українська Школа 2018 року!!!

Нова Українська Школа 2018 року!!! У 2018/2019 навчальному році реформа НУШ запрацює в усіх школах. Хоч зараз і здається, що зміни відбуваютьскря у швидкому темпі – на це пішло кілька років наполегливої праці багатьох освітян. Нова українська школа означає, що вже цього року українські першокласники почнуть отримувати якісно нову освіту. Ми запускаємо процес змін, і дуже важливо, щоб він став невідворотним. Вже ухвалено новий закон «Про освіту», затверджено чимало підзаконних актів, триває підготовка нового закону «Про загальну середню освіту», підготовлено 22 тисячі вчителів. Тобто інституційні зміни тривають, і попереду ще багато роботи. Та головне відбуватиметься в класах – між учнями і вчителем. І я вірю, що першого вересня українські діти відчинять двері в абсолютно новий освітній світ – цікавий, захопливий і дружній до них. 

10:48 27.08.2018

Увага! З 1 вересня 2018 року в Україні припиняється аналогове ефірне телемовлення. Йому на заміну приходить цифрове ТБ.

Увага! З 1 вересня 2018 року в Україні припиняється аналогове ефірне телемовлення. Йому на заміну приходить цифрове ТБ.

Відключення аналогового мовлення здійснюється на виконання міжнародних зобов’язань України відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.06.2006 № 815 «Про План використання радіочастотного ресурсу України».

10:16 27.08.2018

День Незалежності України в нашій громаді!

День Незалежності України в нашій громаді!

Для багатьох українців День незалежності — довгоочікуване свято, яке кожен свідомий громадянин чекає з нетерпінням, адже цього дня згадуються щемливі моменти нелегкої української історії, , відчувається гордість за українське походження.В цей день Україна для нас є святом єднання, переоцінки наших ідеалів і орієнтирів розвитку державності і зміцнення стабільності. Дата проголошення незалежності Україна стала поворотною віхою в історії розвитку Української держави і могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради миру й добробуту.

09:47 25.08.2018

Шановні жителі сіл Мурафи, Клекотини  та Довжку!

Шановні жителі сіл Мурафи, Клекотини та Довжку!

Щиро вітаю Вас із національним святом нашої державності –   Днем Незалежності України! Від усієї душі зичу Вам щастя, добра, щедрої долі, мирного неба. Нехай справжня любов до рідної землі окрилює та надихає нас на нові звершення. 

09:29 24.08.2018

Вітаємо З Днем Державного Прапора Украі'ни!

Вітаємо З Днем Державного Прапора Украі'ни!

Державний прапор - це символ духу і свободи нашої країни. Це символ всіх головних етапів і звершень, які сталися протягом 27 років незалежної України. Дозвольте привітати вас з таким гарним святом і побажати кожній родині нашої незалежної України щастя, здоров’я і віри в краще майбутнє нашої держави.

09:02 23.08.2018

Суботник в Мурафській ОТГ до 27-ї річниці Незалежності України.

Суботник в Мурафській ОТГ до 27-ї річниці Незалежності України.

Вже стало доброю традицією напередодні Дня Незалежності України проводити роботи з благоустрою, упорядковувати та прибирати територію села. Тому і цього року за ініціативи сільського голови Партеки С.В. та його заступника Банаська А.В. на територіі' Мурафськоі' громади відбувся суботник, в якому взяли участь працівники Мурафськоі' сільськоі' ради. Ми щиро дякуємо всім учасникам суботнику, хто не залишився осторонь та приєднався до цього заходу. Безперечно, хотілося аби кожен житель підтримав цю ініціативу і доклав хоча б мінімум власних зусиль, щоб територія нашоі' громади стала набагато чистішою і охайнішою!

09:06 22.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь