Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні бухгалтери! 

Шановні бухгалтери! 

    Щиро вітаю вас з професійним святом!   Від важливої та надзвичайно відповідальної праці бухгалтера залежить ефективне функціонування господарського механізму держави, злагоджена робота кожного підприємства, установи та організації.   Вірю, що сумлінність і вірність обов'язку кожного бухгалтерського працівника буде надійною запорукою ефективного господарювання, своєчасного наповнення місцевих бюджетів та скарбниці.   Бажаю усім міцного здоров'я, професійних здобутків, наснаги та реалізації особистих планів. Нехай у ваших домівках завжди панують мир, любов, злагода та порозуміння.                                             

11:19 16.07.2018

ДО УВАГИ ВИПУСКНИКІВ ШКІЛ, ПТЛ ТА ЇХ БАТЬКІВ.

ДО УВАГИ ВИПУСКНИКІВ ШКІЛ, ПТЛ ТА ЇХ БАТЬКІВ.

ДО УВАГИ ВИПУСКНИКІВ ШКІЛ, ПТЛ ТА ЇХ БАТЬКІВ. НА ВСІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ Є РЕГІОНАЛЬНЕ ЗАМОВЛЕННЯ (БЕЗКОШТОВНЕ НАВЧАННЯ) МАЛИНСЬКИЙ ЛІСОТЕХНІЧНИЙ КОЛЕДЖ ОГОЛОШУЄ ПРИЙОМ НА НАВЧАННЯ В 2018 РОЦІ

09:42 09.07.2018

Оголошення!

Оголошення!

В Шаргородському УСЗН проводиться прийом заяв на повернення коштів по економії субсидії. Для уточнення наявності економія звертатися в сільську раду. 

10:39 06.07.2018

5 липня  відбулося засідання колегії управління культури і мистецтв облдержадміністрації .

5 липня відбулося засідання колегії управління культури і мистецтв облдержадміністрації .

В м. Вінниці 05.07.2018 року об 11.00 у Вінницькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. К.А. Тімірязева, яка розташовується по  вул. Соборній, 70 відбулося засідання колегії управління культури і мистецтв облдержадміністрації  стосовно  стану базової мережі закладів культури області в умовах децентралізації, основних напрямків підготовки фахівців у Тульчинському училищі культури в умовах реформування системи освіти та підведення  підсумків організаційно-творчої та фінансово-господарської діяльності закладів культури і мистецтв у І півріччі 2018 року, в якому взяла участь Рошак Надія Петрівна - спеціаліст по культурі та спорту.

10:12 06.07.2018

Талантами багата громада моя!!!

Талантами багата громада моя!!!

26 травня 2018 року в Шаргородському РБК відбувся  Обласний фестиваль мистецтв національних культур «Всі ми діти твої, Україно!», який започаткували ще у 1992 році.

16:58 27.06.2018

Оголошення для підприємців ОТГ.

Оголошення для підприємців ОТГ.

Повідомляємо про те, що 26 червня  2018 року у приміщенні Торгово-промислової палати України (м.Київ, вул. Велика Житомирська, 33) Торгово-промислова палата України спільно з проектом міжнародної технічної допомоги FORBIZ в рамках ініціативи EU4Business  проводить 2-ий щорічний  Національний форум розвитку МСБ 2018: «Час зростати!».

17:29 20.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь